Viimeinkin päivitystä Hukan blogiin. Ja toinenkin viimeinkin-asia mulla on! Hurjassa 9 kk iässä Hukka nosti jalkaa aamulla! Viimeinkin! Johan sitä onkin odotettu. Saapa nähdä jatkuuko jalan nostaminen vielä, vai oliko sattumaa.

Ostin viime viikolla Hukalle kuonopannan, kun sen ulkoiluttaminen on aiheuttanut mulle jo supistuksia. Se on niin kova riekkumaan ja vetämään varsinkin kun näkee muita koiria. Kuonopannan kans on kyllä ollut tosi helppo ulkoilla, koirien ohituskin menee tosi nätisti. Hukka nyt ei mitenkään ihan hirveesti siitä pannasta tykkää, mutta kyllä se siihen sopeutuu. Jossain vaiheessa varmasti voi vaihtaa takas tavalliseen, kun tuosta nätisti kulkemisesta on tullut tapa.

Mitäköhän muuta Hukkelille kuuluis? Ei kai ihmeempiä. Ei oo vähään aikaan mitattu eikä punnittu, niin en tiedä onko se kasvanut vielä. Ei ainakaan paljoa, kun ei sitä huomaa. Eipä tuon enää tarviskaan kasvaa.


Hukka karvanaama. Nyt sen kuono ja tassut ja häntäkin on trimmattu ja se on paljon nätimpi. Ei vaan oo kukaan jaksanu kuvata.


Miellyttävä nukkumisasento?


Valitettavan epätarkka kuva. Muuten ihan kiva.

Loppuun vielä linkki YouTubeen. Video.