Viikonloppuna käytiin Hukan kans Etelä-Pohjanmaalla 90-vuotissynttäreillä. Matka meni hienosti, Hukka nukkui sekä meno- että paluumatkan kauniisti valjaissaan. Juhlissa oli myös sukulaisen Hukkaa viikkoa vanhempi borderterrierinarttu Tintti, jonka kans Hukka olis halunnut leikkiä vähän enemmänkin. Harmi, kun ei tullut otettua videokuvaa, se oli nimittäin aika hauskan näköistä touhua :D Tintti-sintti juoksi Hukan ympäri ja haukkui, Hukka-rukka yritti pysyä perässä. Välillä Hukka toki ehti leikkiin mukaan ja läpsäs Tintin tassulla maahan. Tintti painoi siis jotain pari kiloa, ja Hukka sen 9... Juhlissa oli myös arvoisa herra Allu (spanieli), joka ei Hukasta juuri välittänyt. Lähti pois kun Hukka yritti saada sitä leikkimään tökkäämällä molemmilla etujaloilla kylkeen. Kamalan väkivaltainen koira! :D

Viikonloppuna Hukka näki myös Nyyti-mummelin ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Hukka olis (yllättäen) halunnut leikkiä, mutta Nyyti ei kauheesti välittänyt ku vähä hampaitaan esitellä. Eilen Nyyti sitten lähtikin pilven päälle juoksentelemaan kunnioitettavassa 15 vuoden iässä. Nyytiä on jo kova ikävä!

Tänään mennään ensimmäistä kertaa yhdessä eläinlääkäriin, Hukka saa toisen rokotuksensa. Kuulemma meidän tarvii rokottaa se suomalaiseen tapaan myös 16-viikkosena, vaikka se on jo Ruotsissa saanu vajaa 8-viikkosena ekat rokotteet. Ihan tyhmää.